مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1402/04/17

طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی: غذایی سالم و خوشمزه



کتلت کدو سبز رژیمی

طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی: غذایی سالم و خوشمزه

 

روش های متفاوت برای پخت کتلت کدو سبز رژیمی: طعمی متفاوت از غذاهای رژیمی

در این مقاله از ، بهترین روش های پخت کتلت کدو سبز رژیمی را برای شما آموزش خواهیم داد. کتلت کدو سبز رژیمی یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است و برای رژیم های لاغری مناسب است. در این روش ها، مواد اصلی کتلت کدو سبز رژیمی و نکات مهم در پخت آن را خواهید آموخت.

در این مقاله 3 دستور ساده و متفاوت برای کتلت کدو سبز رژیمی وجود دارد، که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

 

طرز پخت کوکوی کدو وگان سرخ شده

این دستور برای کتلت های کدو سبز وگان است که با مواد ساده ای مانند کدو سبز، آرد، آرد سوخاری و ادویه ها درست می شود. آنها در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و از بیرون ترد و از داخل نرم شوند.

 

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز وگان :

 کدو سبز رنده شده 3 فنجان / 2 عدد متوسط ​​/ 500 گرم
 آرد گندم کامل ½ فنجان پر / 75 گرم
آرد نخودچی یا آرد گرم (بزان) ¼ فنجان / 25 گرم
پیاز خیلی ریز خرد شده ½ قاشق چایخوری
سیر رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
ساقه کرفس ریز خرد شده 2 قاشق چایخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده (برگ گشنیز) 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن آفتابگردان به مقدار لازم

 

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی :

1 پیاز متوسط، ساقه کرفس 3 اینچ، 2 تا 3 حبه سیر متوسط ​​و چند برگ جعفری یا گشنیز را ریز خرد کنید.

ابتدا کدو سبز را بشویید و سپس با حوله آشپزخانه خشک کنید. آنها را با استفاده از رنده دستی یا رنده جعبه ای یا غذاساز به صورت ضخیم رنده کنید. آنها را ریز رنده نکنید. بنابراین از رنده یا رنده درشت تری در غذاساز استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید کدوها را پوست بگیرید.

 

کدو سبز رنده شده را در کاسه ای بریزید. پیاز خرد شده، سیر و کرفس را اضافه کنید.

هم آرد گندم کامل و هم آرد نخودچی را اضافه کنید. با فلفل سیاه ، نمک مزه دار کنید. بکینگ پودر را اضافه کنید.

خیلی خوب مخلوط کنید. بسته به میزان آب موجود در کدو سبز، خمیر ممکن است خیلی غلیظ یا رقیق شود. اگر خمیر خیلی غلیظ شد، مقداری آب اضافه کنید. اگر خمیر شل و آبکی شد، مقداری آرد گندم اضافه کنید.

 

در یک تابه نچسب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به کم یا متوسط ​​گرم کنید. برای سرخ کردن با استفاده از قاشق از مواد به مقداری که تمایل دارید کتلت شما باشد داخل روغن بریزید. این کاملا سلیقه ای است.

 

با پشت قاشق به آرامی آن را پخش کنید. مراقب باشید خیلی نازک نشوند زیرا کتلت ها خرد می شوند.

 

شروع به سرخ کردن با شعله متوسط ​​کم تا متوسط ​​کنید. وقتی یک طرف آن ترد و طلایی شد، به آرامی بردارید و برگردانید. طرف دوم را سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. برای سرخ کردن یکنواخت می توانید یک یا دو بار آن را برگردانید.

آنها را بردارید و برای مدت کوتاهی روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. تا زمانی که به دستمال کاغذی بچسبند، اجازه بدهید بمانند مدت زیادی نگه ندارید. حتی می توانید از یک صافی که زیر آن یک کاسه قرار دارد برای تخلیه روغن استفاده کنید. همه کتلت های کدو سبز را به این ترتیب درست کنید.

آن را گرم و با سس دلخواه سرو کنید.

 

طرز تهیه کتلت کدو سبز با دیپ ماست

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

این دستور برای سرخ کردنی های کدو سبز است که با دیپ ماست سرو می شود. کتلت ها با کدو سبز، آرد، تخم مرغ و ادویه درست می شوند و در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و ترد شوند. دیپ ماست با ماست ساده، آب لیمو، سیر و شوید درست می شود.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت کدو با دیپ ماست :

 کدو سبز رنده شده 2 فنجان
 آرد همه منظوره (آرد جو دوسر)  1/2 فنجان
 تخم مرغ زده شده  2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1/4 فنجان
 نمک  1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه  1/2 قاشق چایخوری
 پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
 پودر پیاز  1/4 قاشق چایخوری
 روغن زیتون 1/4 فنجان
 پیازچه نازک خلال شده 1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای دیپ ماست :

ماست ساده 1 فنجان
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
سیر، خرد شده 1 حبه
شوید تازه خرد شده 1/4 فنجان

 

طرز تهیه کتلت کدو با دیپ ماست :

در یک کاسه بزرگ کدو سبز، آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید.

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

1 قاشق از مخلوط کدو سبز را داخل روغن داغ بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف آن را بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شود.

 

کدو سبز رنده شده را در یک آبکش بریزید و کمی نمک بپاشید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند.

با استفاده از دستان خود یا پارچه پنیر، تا حد ممکن آب از کدو سبز را بگیرید.

کدو سبز، تخم مرغ، آرد جو دوسر، پودر پیاز، پنیر، نمک، فلفل و پیازچه ریز خرد شده را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.

روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

با دستان خود مخلوط کدو سبز را در حدود 8 تا 10 عدد سرخ کرده بریزید. آنها را در تابه داغ با فاصله حدود یک اینچ از هم قرار دهید.

حدود 2-3 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه ای و ترد شود بپزید.

در پایان آن را به صورت گرم یا به تنهایی یا همراه با دیپ سرو کنید.

 

برای تهیه دیپ ماست، ماست، آب لیمو، سیر و شوید را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید.

کتلت های کدو سبز را با دیپ ماست سرو کنید.

 

نحوه پخت کتلت کدو سبز رژیمی آسان :

کوکو کدو سبز وگان

روش پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

این دستور برای کتلت های کدو سبز آسان است که فقط با چند ماده ساده درست می شوند. کتلت ها با کدو سبز، تخم مرغ، آرد و ادویه درست می شوند و در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت کدو سبز رژیمی :

 کدو سبز رنده شده  2 فنجان
 تخم مرغ زده شده 2 عدد
 آرد همه منظوره  1/2 فنجان
 نمک 1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
 پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
 پودر پیاز 1/4 قاشق چایخوری
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی آسان :

در یک کاسه بزرگ کدو سبز، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را با هم خوب مخلوط کنید.

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

1 قاشق از مخلوط کدو سبز را داخل روغن داغ بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف آن را بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شود، سرخ کنید و بپزید.

بلافاصله سرو کنید.

 

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی

انواع پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

نکاتی برای تهیه کتلت کدو سبز :

در اینجا چند نکته برای تهیه کتلت کدو سبز آورده شده است:

• برای خرد کردن کدو سبز از رنده جعبه ای (درشت) استفاده کنید. این به حذف رطوبت اضافی از کدو سبز کمک می کند و در نتیجه کتلت ها سبک تر و تردتر خواهند شد.

 

• خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. مخلوط کردن بیش از حد باعث سفت شدن سرخ کردنی ها می شود.

 

• کتلت ها را روی حرارت متوسط ​​بپزید. این به جلوگیری از سوختن آنها کمک می کند.

 

• کتلت ها را بلافاصله سرو کنید. بهتر است آنها را گرم و تازه میل کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی